СЕТАМ продав 25 нафтобаз Приватбанку на майже 100 млн грн - Фото

Акціонерне товариство державний банк «ПриватБанк» продав через електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції) 25 нафтобаз на загальну суму 93 392 847 грн. 

В рамках добровільного продажу на майданчику OpenMarket, ПриватБанк є банком-партнером, який часто адаптується під ринок та пропонує знижки на дуже привабливі лоти для клієнтів системи онлайн аукціонів. Це дає результат, адже за весь час для банку вдалося додатково заробити 51 028 068 грн. Нафтобаза з найбільшим приростом ціни 620 % знаходиться у місті Коростень Житомирської області https://bit.ly/3clvgTF. А лот за який позмагались найбільше учасників - 11, знаходиться в Житомирі https://bit.ly/2K60VMQ

«Вчора вкотре успішно реалізували три лоти з нафтобазами від ПриватБанку, які знаходяться у Харківській, Хмельницький, та Запорізькій області. Загальна сума реалізованого майна ПриватБанку через майданчик OpenMarket, в рамках добровільного продажу, становить 332 млн грн», - прокоментував в.о. гендиректора ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на аукціони з продажу нафтобаз, які відбулись 15 квітня 2020 року:

Аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ») - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року.