СЕТАМ продав арештований Херсонський нафтоперевалочний комплекс за 200 000 000 грн - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» (Агентства з розшуку та менеджменту активів) на електронному майданчику OpenMarket продало арештований Державною виконавчою службою Міністерства юстиції Херсонський нафтоперевалочний комплекс за 200 000 000 грн.

На аукціон було виставлено майновий комплекс загальною площею 5471.5 кв.м., за адресами: Херсонська обл., м. Херсон, вул. Чайковського, 236; Херсонська обл., м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н (вул.Веселкова; вул. Сонячна; вул.Квіткова; вул.Радісна; вул. Лиманна).

«Це вже другі торги по цьому лоту. На перших, охочих купити актив не знайшлося, а на других ціна зросла майже до торгів без уцінки», - повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

На аукціон зареєструвалося і сплатило гарантійний внесок (понад 8 млн грн) 5 учасників, які активно торгувались між собою.

«Як ми і очікували лот зацікавив великих гравців на ринку. Завдяки конкурентним торгам заробили додатково майже 39 млн грн. Сподіваюсь після продажу підприємство буде ще активніше працювати на паливному ринку України», - наголосив Вишньов.

Хід торгів за посиланням: https://setam.net.ua/auction/383203

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Агентства з розшуку та менеджменту активів) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет з використанням інноваційної технології Blockchain. Система працює на всій території України з 2014 р.