СЕТАМ продав арештований корпус заводу «Полтавхіммаш» за 36 млн грн - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України продало арештований виробничий корпус заводу «Полтавхіммаш» за 36 040 000 грн.

На аукціон була виставлена будівля загальною площею 56 580,5 кв.м., яка розташована за адресою: Полтавська область, м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 85 б (складова частина об’єкта нерухомого майна: літ. А-1 – Виробничий головний корпус території заводу).

ПАТ «Полтавхіммаш» виготовляє газові, нафтобензинові залізничні вагон-цистерни, котли вагонів-цистерн, емальоване обладнання для хімічної, харчової, медичної та металургійної промисловості, фрити, балки сполучні.

Хід торгів за посиланням: https://setam.net.ua/auction/394485

«Це відоме на металургійному ринку підприємство, як ми очікували привабило інвесторів. Вітаю переможця і бажаю подальших вдалих придбань на OpenMarket», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

ПАО «Полтавхіммаш» - велике вагонобудівне підприємство, яке входить до групи «Азовмаш». Група «Азовмаш» - раніше один з найбільших машинобудівних комплексів України. Відомий на світовому ринку постачальник залізничних вантажних вагонів і платформ, автопаливозаправників, автоперевізників, металургійного, гірничорудного і кранового устаткування.

Група включає: ПАТ «Азовзагальмаш», ПАТ «Маріупольський завод важкого машинобудування», ПрАТ «Азовелектросталь», ПАТ «Маріупольський термічний завод», ПАТ «Полтавхіммаш», ПАТ «Головний спеціалізований конструкторсько-технологічний інститут».

Обсяг виробництва компанії в один з найкращих років (2012-й) досяг майже 10 млрд грн, випуск вагонів перевищив 16 тисяч одиниць.

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка OpenMarket у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov