СЕТАМ продав арештований російський Boeing B 737/524 за 18 млн грн - Фото

Державне підприємство “СЕТАМ” (Агентства з розшуку та менеджменту активів) продало арештований російський Boeing B 737/524 за 17 996 665 грн.

Boeing прилетів із Москви ще у 2015 році, але залишився в Україні через борги російської компанії "Трансаэро" за обслуговування літаків та стоянку перед Міжнародним аеропортом "Київ" імені Ігоря Сікорського.

“Літак купили на третіх торгах з уцінкою. Він є повністю придатним до польотів після невеликого технічного огляду. Думаю новий власник буде більш ніж задоволений. Це вже четвертий літак в історії СЕТАМ, який ми продали, але саме він є найбільшим і найдорожчим” - наголосив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Хід торгів за посиланням: https://setam.net.ua/auction/328950

Нагадаємо, у вересні 2015 компанія включена в список санкцій Україні. Санкції передбачають блокування активів і зупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, а також «обмеження, часткове або повне припинення транзиту ресурсів, польотів і перевезень через територію України».

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Агентства з розшуку та менеджменту активів) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov