Ощадбанк через держаукціон СЕТАМ продав право на укладання договору фінлізингу на олієекстракційний завод та завод модифікованих жирів у Кропивницькому вартістю 108 млн грн  - Фото

АТ «Ощадбанк» продало на електронному аукціоні OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) олієекстракційний завод та завод модифікованих жирів з обладнанням у Кропивницькому на умовах фінансового лізингу.

Комплекси та обладнання знаходяться за адресою: м. Кропивницький (Кіровоград), просп. Промисловий, 19/21.

Розмір першого платежу фінансового лізингу складатиме — 60 000 000 грн. Це більше стартової ціни на 451%.

Загальна ціна продажу об’єктів (сума договору) — 108 703 930 грн.
Сплата залишку ціни продажу буде відбуватися рівними частинами протягом 84 місяців від дати укладення договору фінансового лізингу.

«Це вже другий подібний аукціон на Кіровоградщині від Ощадбанку, який був реалізований на умовах фінансового лізингу. Тоді лот було реалізовано за понад 47 млн грн. Це показує значну ефективність продажу прав на укладання договору фінлізингу на нашому аукціоні» — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Ознайомитися з перебігом торгів можна за посиланням: setam.net.ua/auction/509735

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 18 млрд грн.