Турнір з міні-футболу з нагоди дня народження ДП

Цього тижня розпочинається турнір з міні-футболу з нагоди Дня народження ДП “СЕТАМ” та під егідою Міністерства юстиції України! Матчі пройдуть під девізом “Різні команди - єдина мета”. У турнірі братимуть участь 8 команд з різних підрозділів та підприємств, що підпорядковуються Міністерству юстиції. Відбіркові ігри пройдуть 13 та 14 серпня. А змагання за призові місця серед лідерів груп – 20 серпня.

Минулого тижня ми провели жеребкування та визначили, які команди будуть змагатися між собою на відбіркових іграх групового турніру.

Результати жеребкування у турнірній таблиці:

Ігри відбуватимуться за загальними правилами міні-футболу, а саме:

- На полі 7 гравців, враховуючи голкіпера;

- Гра по 2 тайми по 20 хвилин;

- Необмежена кількість замін.

В рамках відбору в групі кожна команда зіграє по 3 гри. Лідери груп змагатимуться за 1 та 2 місця все за тиждень, 20 серпня, так само. як і другі в групових списках команди зіграють за 3 місце.

Головною подією турніру стане благодійний матч між збірною всіх команд Мін'юсту (за участі Міністра юстиції Павла Петренка) та справжніми зірками українського футболу. Серед них такі відомі імена, як Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Володимир Рева, Віталій Косовський, Максим Шацьких, Олексій Михайличенко та інші.

Місце проведення: Стадіон "Локомотив", Стадіонний провулок, 10/2

Час:

13 серпня початок о 16:00

14 серпня початок о 16:00

20 серпня початок о 16:00