Визначено переможців турніру з міні-футболу «Різні команди – єдина мета» - Фото 1 Визначено переможців турніру з міні-футболу «Різні команди – єдина мета» - Фото 2 Визначено переможців турніру з міні-футболу «Різні команди – єдина мета» - Фото 3 Визначено переможців турніру з міні-футболу «Різні команди – єдина мета» - Фото 4

20 серпня 2016 року на стадіоні «Локомотив» відбулися фінальні ігри турніру з міні-футболу «Різні команди - єдина мета» під егідою Міністерства юстиції України з нагоди дня народження ДП «СЕТАМ».

Нагадаємо, в цілому в турнірі взяли участь вісім команд з різних підрозділів та підприємств, що підпорядковуються Міністерству юстиції. У фінал вийшли чотири з них: команди Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Головного територіального управління юстиції у Київській області, ДП «СЕТАМ» та ДП «Національні інформаційні системи України».

Змагання за призові місця у турнірі були видовищними та емоційними. Кожна команда ретельно готувалася до фінальних ігор і виклалась на повну, аби здобути для свого підприємства кубок переможця. «Ми щотижня обов’язково граємо в футбол. Я впевнений, що такі колективні ігри згуртовують колектив. Ми всі молоді, а за рік роботи ДП «СЕТАМ» стали справжньою сім’єю. Тож ми відмінно розуміємо один одного, як на роботі, так і на полі», - відкрив секрет успіху своєї команди генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

 За результатами проведених фінальних ігор таблиця переможців виглядає так:

1 місце: команда Головного територіального управління юстиції у м. Києві

2 місце: команда Головного територіального управління юстиції у Київській області

3 місце: ДП «СЕТАМ»

Церемонію нагородження переможців турніру з міні-футболу «Різні команди - єдина мета» з нагоди дня народження ДП «СЕТАМ» під егідою Міністерства юстиції України провів генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов. Він привітав команди-переможці та вручив їх капітанам кубки першості. «Ми плануємо продовжити розпочату цьогоріч спортивну традицію та організовувати такі турніри з міні-футболу щорічно. Це гарна нагода ще раз підтвердити, що разом ми кращі, що разом ми сила», - наголосив Віктор Вишньов.

Головною подією турніру став благодійний матч між збірною командою Міністерства юстиції України та командою ветеранів українського футболу, до якої увійшли Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Олексій Михайличенко, Ігор Костюк, Іван Яремчук, Василь Кардаш, Володимир Бессонов, Сергій Нагоняк, Артем Яшкін, Тарас Луценко та інші.

«Мета таких турнірів – популяризувати футбол. Ми залучаємо до гри більше людей і говоримо про те, що сьогодні всі можуть грати в футбол. Навіть офісні працівники, які більшість свого часу проводять перед комп’ютерами, можуть знайти можливість і вийти на футбольне поле. Організація цього матчу була на високому рівні, і ми всі отримали задоволення від гри», - наголосив Владислав Ващук.

Гості заходу – футбольні вболівальники – змогли зробити благодійні внески на придбання навчальних посібників для дітей з вадами слуху. Зібранну сума пожертв організатори турніру з міні-футболу «Різні команди – єдина мета» передадуть на потреби вихованців київської школи-інтернату №18 для дітей з вадами слуху.