ДП «СЕТАМ» продає арештовану будівлю громадсько-торгового центру у Миколаєві - Фото

Лівобережний відділ державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) виставив на електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) будівлю громадсько-торгового центру у місті Миколаїв. Стартова ціна з урахуванням ПДВ складає 102 598 917 грн.

Загальна площа лота - 9 924,5 кв. м.

«Громадсько-торговий центр виставлено на OpenMarket вперше. Це велика будівля, яка розташована поруч з зупинками громадського транспорту, навчальним закладом, АЗС, парком, житловими комплексами, басейном, річкою та зоною для прогулянок. Взяти участь у торгах за цей лот можна вже 18 грудня, попередньо зареєструвавшись на аукціон та сплативши гарантійний внесок», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Гарантійний внесок: 5 129 945 грн.

Контакти зберігача можна знайти на вкладці «Порядок та умови». Додаткова інформація за посиланням:
setam.net.ua/auction/537499

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,4 млрд грн.