Ощадбанк виставив на СЕТАМ право грошової вимоги до ТОВ «БК «КВАДР» - Фото

АТ «Ощадбанк» виставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) право грошової вимоги до ТОВ «БК «КВАДР» за кредитним договором та прав за договорами забезпечення виконання зобов'язання за ним. Стартова ціна за лот складає 339 604 869 грн.

На торги (відступлення) через аукціон виставлено право грошової вимоги до Позичальника за Договором кредитної лінії та прав за договорами забезпечення виконання зобов’язання Позичальника за Кредитним договором (іпотечні договори, договори застави, договори поруки), а саме:

• Іпотека нежилої будівлі, 1820 року будівництва у м. Одеса, Приморський бульвар, 12 (пам'ятка культурної спадщини). Загальна площа складає 2 458,5 кв.м.

• Іпотека нежилої будівлі у м. Одеса, Приморський бульвар, 11 (пам'ятка культурної спадщини). Загальна площа складає 6 701,8 кв.м.

• Іпотека адміністративної будівлі, прохідна та гараж у м. Одеса, Лідерсовський бульвар, 3. Загальна площа
будівлі складає 1 429,2 кв.м (перебуває в оренді консульства Туреччини та фітнес-клубу).

• Застава готельного обладнання (побутова техніка, готельні меблі, кухонне обладнання).

• Застава майнових прав - прав вимоги грошових коштів в рахунок відшкодування вартості погоджених невідокремлюваних поліпшень об’єкта оренди («Президент-Готель» у м. Київ) та / або виробничого обладнання за договором оренди.

• Порука: ПП «МІХАЕЛЬ КОМПАНІ», ТОВ «ГОТЕЛЬ ЛОНДОНСЬКИЙ» та фізичних осіб.


Детальна інформація про лот за посиланням: setam.net.ua/auction/542465
Гарантійний внесок для участі: 16 980 243 грн.
Дата проведення аукціону: 15 березня 2024 року.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,9 млрд грн.