АНОНС! Семінар: як отримати майно на безоплатній основі - Фото

ДП "СЕТАМ" запрошує представників соціальних установ та волонтерських організацій на семінар, на якому ми розповімо як безкоштовно отримати майно, що не було реалізовано на електронних торгах, від канцтоварів до автівок.

ДП "СЕТАМ" є організатором електронних торгів арештованим майном, майном банків, що передані до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та майном інших державних та комерційних замовників. Ми раді запропонувати послугу безоплатної передачі закладам охорони здоров'я, освіти, соціального забезпечення, соціального захисту, зокрема, закладам, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, дитячим будинкам сімейного типу, прийомним сім'ям та будинкам дитини які його потребують.

Починаючи з 2014 року, організації, що підпорядковані Міністерству юстиції України передали понад 10 000 одиниць такого майна.

Державне підприємство "СЕТАМ" продовжує та поширює практику передачі майна на безоплатній основі й запрошує до співпраці керівників шкіл, інтернатів, лікарень, дитячих будинків та інших соціальних установ!

На зустрічі ми розповімо де і як можна ознайомитися з майном, що запропоновано до безоплатного передавання та як правильно заповнити заявку на його отримання.

Дата: 12 жовтня 2016 року

Час: 16:00

Місце проведення: м. Київ, вул. Володимирська 49-А, Inveria flow space.

Участь безкоштовна. Необхідна попередня реєстрація за номером 094 8239710