Діти інтернату в Боярці отримали подарунки до Дня Святого Миколая - Фото

Діти спеціалізованого обласного Будинку дитини у м. Боярка, що на Київщині, отримали подарунки  до Дня Святого Миколая на загальну суму 70 тисяч гривень.

Кошти було зібрано під час благодійного аукціону «Допоможемо дітям разом» 26 листопада 2016 року, організованого Державним підприємством «СЕТАМ» за підтримки Міністерства юстиції України на чолі з Міністром Павлом Петренком.

Під час благодійних торгів було продано, зокрема, книгу про театр ім. Івана Франка та  квитки на виставу Богдана Бенюка, губну гармошку відомого шансоньє Гарика Кричевского, шляпу від Луйка, клатч від відомої дизайнерки Олени Бурби, вишиванку від FOBERINI та триптих «Квіти мого настрою» народного художника України Володимира Слєпченка.

Передали благодійну допомогу – теплий одяг та речі першої необхідності, особисто генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов разом з заступником Міністра юстиції України – керівником апарату Ганною Онищенко.

«Кожен із нас має робити все, що може, аби допомогти тим, хто цієї допомоги потребує. І  жоден український малюк не повинен залишитися  без уваги  й любові у День Святого Миколая.  Адже коли посміхаються діти – цей світ стає кращим», - підкреслив Віктор Вишньов.

У спеціалізованому обласному Будинку дитини в м. Боярка виховується 109 дітей - від немовлят до семирічних. Переважно це діти з особливими потребами, які вже відчули батьківську байдужість. Та колектив ДП «СЕТАМ» впевнений – дорослі мають допомогти цим малюкам повірити, що у світі є багато добрих людей.

ДП “СЕТАМ” не вперше займається благодійністю. Підприємство сприяє безоплатній передачі нереалізованого на аукціонах арештованого майна на потреби українських військових, дитячих будинків, шкіл, лікарень та благодійних організацій. Цей процес став можливим завдяки політиці відкритості нової команди Мін’юсту.