OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продав майно Харківського державного авіаційного підприємства на 1 млн грн для погашення боргів по зарплаті  - Фото

Державна виконавча служба продала на торгах OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 38 транспортних засобів Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП) за 1 млн грн.

На виконанні у відділі примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області перебуває зведене виконавче провадження про стягнення коштів з Харківського державного авіаційного виробничого підприємства до складу якого входять 3529 виконавчих проваджень на загальну суму 182 678 350 грн. (не враховуючи стягнення виконавчого збору та витрат виконавчого провадження) про стягнення заборгованості на користь УПФУ, держави, фізичних та юридичних осіб.

 24.04.2018 року Господарським судом Харківської області було надано дозвіл на реалізацію 45 одиниць вантажних, спеціальних та інших транспортних засобів. В результаті проведено реалізацію 38-ми транспортних засобів через державний онлайн-аукціон OpenMarket. На сьогодні на депозитний рахунок ДВС надійшли кошті від реалізації у вересні-жовтні у сумі 1 007 612 грн, які розподіляються між працівниками підприємства.

«Мін’юст послідовно реалізує курс не ліквідацію проблеми заборгованості по зарплаті. OpenMarket - є надійним та ефективним механізмом для реалізації майна задля забезпечення виплати заборгованості», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка OpenMarket у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov