OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продав майно збанкрутілого полтавського комунального підприємства, що дозволило виплатити борги по зарплаті  - Фото

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продав майно збанкрутілого Комунального підприємства «Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця», що дозволило виплатити борги по зарплаті перед робітниками у розмірі 332 587 грн.
За 2017 та 2018 роки ДП «СЕТАМ» було реалізовано майно (автомобільний транспорт), що належало підприємству, на суму 2 056 418 грн.
На сьогодні вся заборгованість по заробітній платі закрита. Решта коштів піде на погашення інших боргових зобов'язань підприємства.   
КП «Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» більше не має боргів перед працівниками по заробітній платі, а підприємство виключили з переліку найбільших підприємств-боржників Полтавської області.
“Робота над ліквідацією боргів – важлива частина роботи Міністерства юстиції. Ми планомірно та ефективно продаємо майно боржників,” - підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua
Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov