Скандальне судно “НОРД” знову виставлено на аукціон OpenMarket зі зниженням ціни на 20% - Фото

Минулі торги не відбулися, оскільки жоден з зареєстрованих учасників не сплатив гарантійний внесок для участі у торгах. Згідно з законодавством, судно виставлено на наступний аукціон зі  зниженням ціни.
Судно побудовано у 1989 році у місті Азов (Ростовська область РФ). Довжина - 23,6 метра. Ширина - 6,5 м. Потужність головного двигуна - 165 квТ. Чиста місткість - 32 т.
Свого часу, у зв’язку з подіями у Криму судно було незаконно захоплене Російською Федерацією.
Згодом, судно було арештовано, порушено відповідне кримінальне провадження і передано Агентству з розшуку та менеджменту активів.
Провівши відповідні заходи забезпечення збереження цього майна, поки триває кримінальне провадження, стало зрозуміло, що витрати на зберігання та утримання є занадто великими.
Відповідно до Постанови КМУ до моменту рішення про конфіскацію судно буде реалізоване.
Кошти від реалізації будуть зараховані на рахунок АРМА у державному банку і й чекати рішення суду.
Опис лоту: https://setam.net.ua/auction/331063.
Стартова ціна: 1 359 163.00 грн
Дата проведення аукціону:  11 лютого 2019 року.
«Згідно з правилами проведення торгів АРМА знову виставила лот зі зниженням ціни на 109 310 грн, що складає приблизно 20% від початкової ціни», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов.

АРМА (Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів) -  є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, уповноваженим на  формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, а також  управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет з використанням інноваційної технології Blockchain. Система працює на всій території України з 2014 р.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov