Укрексімбанк виставив на продаж через СЕТАМ цілісний майновий комплекс заводу дерево ріжучого інструменту в Кам’янець-Подільському  - Фото

Укрексімбанк виставив на продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) нерухоме та рухоме майно непрацюючого заводу в Хмельницькій області, м. Кам'янець-Подільський.

Завод мав замкнутий цикл виробництва продукції та спеціалізувався на випуску твердосплавних інструментів для деревообробної та каменеобробної промисловості.

До складу лота входять 22 будівлі, 4 земельні ділянки та 39 747 одиниць обладнання.

Загальна площа всіх будівель становить 48 452 кв.м, загальна площа земельних ділянок – 8,774 га з цільовим призначенням: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Збережені потужності електроенергії – 2 МВт.

«Вдала локація на магістралі державного значення та наявні потужності в межах міста дозволять створити новий бізнес-простір на базі непрацюючого заводу. Крім того, банк надає можливість придбати ЦМК у кредит, що суттєво підвищує можливість його продажу», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на лот: setam.net.ua/auction/509820

Стартова ціна: 56 947 946 грн.

Дата проведення аукціону: 27 травня 2022 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи становить 18 млрд гривень.