Херсонщина буде продавати майно органів місцевого самоврядування через СЕТАМ  - Фото

Херсонська обласна рада, Херсонська обласна державна адміністрація, Міністерство юстиції України та ДП “СЕТАМ” підписали меморандум про співпрацю та партнерство у реалізації майна органів місцевого самоврядування регіону.

Участь у підписанні взяв Міністр юстиції України Павло Петренко, генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк та голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.


“Впевнений, що Херсонщина дуже швидко оцінить переваги від продажу комунального майна через чесні аукціони СЕТАМ. Подібний меморандум ми підписали з Хмельницькою областю і перші лоти вже пішли на реалізацію і приносять додаткові кошти своїм громадам, - зазначив гендиректор  ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

«Електронний майданчик «СЕТАМ» є найкращим і найнадійнішим в Україні, на якому можна швидко продати те чи інше арештоване майно. «СЕТАМ» – ефективна система без ризиків і втрат”,  - наголосив заступник голови Херсонської облради Віталій Булюк.

З початку адміністрування системи підприємством ДП «СЕТАМ» (26.10.2015) реалізовано 19 тис. лотів загальною вартістю 2,96 млрд. грн. Ряд органів місцевого самоврядування вже оцінили переваги системи і активно продають через СЕТАМ своє майно.